Koulutukset

Uutta asiaa fibromyalgiasta - syyt ja kuntoutuminen

Ilmoittaudu tästä
Aika
23.03.2021

klo 9.30-16.00 (7 oppituntia)
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73
Kohderyhmä
Koulutus soveltuu fysioterapeuteille, personal trainereille, psykologeille, tukihenkilöille, kokemusasiantuntijoille ja fibromyalgia-vertaistukiryhmien vetäjille.
Sisältö
Fibromyalgian taustalla on muutoksia elimistön biokemian toiminnassa, joka vaikuttaa voimakkaasti sekä psyykkiseen että fyysiseen suorituskykyyn ja hyvinvointiin. Riittävän aikaisessa vaiheessa aloitettu kuntoutus voi pysäyttää fibromyalgian etenemisen ja nykytiedon mukaan myös paraneminen fibromyalgiasta on mahdollista.

Tässä koulutuksessa perehdytään uuteen määritelmään fibromyalgiasta, syihin oireiden taustalla ja rajoitteet huomioiviin kuntouttamiskeinoihin.
Kouluttajat
Ravintovalmentaja Liisa Heikkinen
www.fibromyalgia.fi
Lisätietoja
Tiina Laurikainen, p. 0503754977 tai toimisto@phkesa.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 8.3.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
125 €
Ilmoittautumiset
08.03.2021 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

6 + 11 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: