Koulutukset

Äidinkielen ja kirjallisuuden kertauskurssi abeille

Ilmoittaudu tästä
Aika
15.02. - 03.03.2021

Lähiopetusta
15.2., 17.2., 22.2., 24.2., 1.3. ja 3.3.2021 (ma ja ke)

klo 16.30-19.00
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73
Sisältö
Kurssilla valmistaudutaan äidinkielen ja kirjallisuuden yo-kokeisiin. Lukutaidon koetta varten syvennetään niin kaunokirjallisten tekstien kuin asia- ja mediatekstien analysointia ja tulkintaa sekä harjoitellaan vastaamaan erilaisiin yo tehtävän-antoihin. Kirjoitustaidon kokeen onnistumiseksi vahvistetaan koko kirjoitusprosessin hallintaa ja harjoitellaan omien ajatusten ilmaisemista annettuja aineistoja hyödyntäen. Kerrataan tekstin- ja kielenhuoltoa yksilöllisesti opiskelijan omalta taitotasolta sekä varmennetaan viittaustekniikkaa.

Kurssi koostuu kuudesta lähiopetusillasta (yht. 18 oppituntia) sekä verkko-opinnoista. Kurssilla kirjoitetaan useita erilaisia vastaustekstejä ja kirjoitelmia, jotka pohjautuvat aiemmin järjestettyjen yo-kokeiden tehtävänantoihin ja aineistoihin. Opiskelija jättää kirjoittamansa tekstit opettajalle arvioitaviksi tiettyinä palautus-päivinä kurssin edetessä ja saa niistä palautteen. Moodlea hyödynnetään sekä lähiopetuksessa että kotitehtävissä. Moodlen käyttöoikeus on voimassa kevään ylioppilaskirjoituksiin asti, jotta materiaaleja voi halutessaan käyttää kertaamisessa.
Kouluttajat
FM Anita Kuusenhako
Lisätietoja
Anne Prusila, p. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 31.1.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 1.2.2021 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Muu informaatio
Kurssilla olisi hyvä olla oma kannettava tietokone mukana.
Hinta
115 €
Ilmoittautumiset
31.01.2021 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

8 + 1 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: