Koulutukset

Viestintä ja vuorovaikutus etätyössä -verkkokoulutus

Ilmoittaudu tästä
Kuvaus
Kaikilla on tarve saada tehdä merkityksellistä työtä – haluamme osallistua ja jakaa. Yhteisesti pohditut toimintatavat ja hyvä työilmapiiri lisäävät työhyvinvointia, tuottavuutta ja parantavat menestyksen mahdollisuuksia. Yhteydenpito, kun ollaan etäällä ja verkkoyhteyden varassa muuttaa ihmisten välistä kanssakäymistä. Tavoitteellista vuorovaikutusta pitää olla entistä enemmän niin, että kaikki tulevat huomioiduiksi ja asiat sekä tavoitteet yhdessä ymmärretyksi. Vuorovaikutuksen pitää olla entistä suunnitelmallisempaa ja vaikuttavampaa.
Aika
16.02.2021

klo 12.30-16.00 (4 oppituntia)
Paikka
Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena, johon voi osallistua omalta koneelta Zoomin kautta.
Kohderyhmä
Koulutus on jokaiselle, joka haluaa kehittää viestintä- ja vuorovaikutustaitojaan.
Tavoite
Koulutuksesta saat:
• Taitoja oman vuorovaikutuksen vahvistamiseen
• Ajatuksia viestinnän ja vuorovaikutuksen suunnitteluun
• Vinkkejä vuorovaikutuksen lisäämiseen etätyössä
Sisältö
• Vuorovaikutus etätyössä on koko organisaation vastuulla
• Poikkeusolot vaativat aktiivista yhteydenpitoa
• Mutta miten - vinkkejä etä- ja monipaikkaisen työn vuorovaikutukseen

Koulutus perustuu käytännönläheiseen, keskustelevaan ja osallistavaan luennointiin. Iltapäivä tarjoaa ajatuksia ja työkaluja arjen viestintään ja kanssakäymiseen sekä runsaasti esimerkkejä.
Kouluttajat
Maija Harsu, FK, viestintäkonsultti, MH Consulting
Lisätietoja
Anne Prusila, puh. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 1.3.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 2.3.2021 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
165 €
Ilmoittautumiset
01.02.2021 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

4 + 9 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: