Koulutukset

Sosiaali- ja terveyshallintotiede perusopinnot 30 op UEF, keväällä 2021 alkava opetus, verkko-opinnot

Ilmoittaudu tästä
Kuvaus

Voit aloittaa opiskelun kevätukukaudella 2021. Opintojaksojen aikataulutus on alla. Klikkaamalla opintojakson nimeä pääset tutustumaan opintojaksojen tarkempiin tietoihin.
Huom! Osan jaksoista voit suorittaa vasta lukuvuoden 2021-2022 aikana. Lukuvuoden 2021-2022 tutkintovaatimukset vahvistetaan myöhemmin kevätlukukaudella, muutokset ovat siis mahdollisia! Voit mahdollisista tulevista muutoksista huolimatta suorittaa opinnot loppuun 31.7.2022 mennessä. Opinto-oikeutta myönnetään 1.1.2021-31.7.2022.

Opintokokonaisuus sisältää seuraavat jaksot:

Paikka
Verkko-opinnot oppimisympäristö Moodlessa
Tavoite
Tutustuu sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän kokonaisuuteen, palvelujärjestelmän taustateorioihin ja ohjaukseen ja ymmärtää niiden merkityksen sosiaali- ja terveyspalvelujen, johtamisessa, organisoinnissa ja päätöksenteossa.

Ymmärtää johtamisteorioiden historiaa ja vaikutusta nykypäivän sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden johtamisessa ja osaa soveltaa teoriatietoa käytännön työelämän näkökulmista.

Perehtyy sosiaali- ja terveyshallintotieteen tieteenalaan, tutkimuksellisiin lähtökohtiin ja tieteellisen tiedon käyttöön yhteiskunnassa ja kehittää akateemisia valmiuksia yliopisto-opintoihin.
Opintopisteet
30 op
Sisältö
Sosiaali- ja terveyshallintotieteen perusopintokokonaisuus 30 op sisältää kuusi opintojaksoa, joissa tarkastellaan sosiaali- ja terveyshallintotieteiden taustaa ja kehitystä, sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän laajaa kokonaisuutta, sosiaali- ja terveydenhuollon johtamista ja johtamisteorioita sekä sosiaali- ja terveyshallintotieteen tutkimusta ja tutkimuksellisia lähtökohtia. Opintojaksoilla käsitellään eri aihealueita historiallisen kehityskulun, nykyisyyden sekä tulevaisuuden muutosten näkökulmista. Lisäksi perusopintokokonaisuus antaa akateemisia valmiuksia yliopisto-opintoihin. Perusopintokokonaisuuden vastuuhenkilönä toimii professori Johanna Lammintakanen.

Huomioi, että opintojaksot toteutuvat tiettyyn aikaan ja niissä on aikataulutettuja tehtäviä. Kirjaudu opintojakso kohtaisiin Moodle-ympäristöihin hyvissä ajoin ennen opintojakson alkamista.
Suoritustapa
Verkko-opinnot
Arviointi
Suoritukset arvioidaan asteikolla hyväksytty-hylätty tai 0-5.
Emoyliopisto
Itä-Suomen yliopisto
Lisätietoja
avoin@phkesa.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Ilmoittaudu opintokokonaisuudelle sivun lopussa olevan "ilmoittaudu tästä" -linkin kautta.

Kesäyliopisto lähettää ilmoittautuneille infokirjeet ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Seuraavan kerran infokirjeet lähetetään tammikuun 2021 alussa ja sen jälkeen n. 2 työpäivän sisällä ilmoittautumisesta.

Jos haluat ilmoittautua yksittäisille opintojaksoille teethän ilmoittautumisen suoraan Itä-Suomen avoimeen yliopistoon.
Hinta
Hinta 390 euroa.

Hinta koostuu kahdesta osasta:

Päijät-Hämeen kesäyliopiston perimä maksu: 170 euroa
Itä-Suomen avoimen yliopiston perimä maksu: 220 euroa.

• Päijät-Hämeen kesäyliopiston perimä maksu maksetaan laskulla Päijät-Hämeen kesäyliopistoon. Lasku lähetetään osallistujille kotiosoitteeseen. Jos osallistuja on ilmoittautumisen yhteydessä antanut erillisen laskutusosoitteen, lasku lähetetään ko. osoitteeseen.
• Laskun eräpäivä on noin 3 päivää ennen koulutuksen alkua. Opinto-oikeus astuu voimaan kun kurssimaksu on maksettu.
• Avoimen yliopiston perimä maksu maksetaan opiskelijan toimesta suoraan Itä-Suomen avoimeen yliopistoon. Kesäyliopisto lähettää erilliset ohjeet kutsukirjeen yhteydessä.
Ilmoittautumiset
Jatkuva haku
Peruutusehdot
Päijät-Hämeen kesäyliopisto:
Ilmoittautuminen on sitova eikä maksettua opintomaksua palauteta ilman painavaa syytä.

Itä-Suomen avoin yliopisto:
Tutustu maksuehtoihin osoitteessa http://www.uef.fi/fi/web/aducate/maksuehdot
Arviointi
Suoritukset arvioidaan asteikolla hyväksytty-hylätty tai 0-5.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

8 + 4 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: