Koulutukset

Lifestyle ja hyvinvointi -sisällön tuottaminen sekä visuaalinen ilme

Ilmoittaudu tästä
Aika
03.10. - 10.10.2020

la 3.10. ja la 10.10.2020

klo 9.30-15.30 (2 lähiopetuspäivää, 14 oppituntia)
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73
Kohderyhmä
Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat oppia tekemään kiinnostavaa sisältöä lehtiin, blogeihin, nettisivuille tai sosiaaliseen mediaan.
Sisältö
Koulutuksessa opit tuottamaan sisältöä eri medioihin, niin printtiin kuin someen. Opit, miten tuotetaan kiinnostavaa sisältöä kirjoittaen sekä kuvien ja visuaalisen ilmeen avulla. Kouluttajan toteuttamien esimerkkien avulla tulet näkemään, miten luonnos/idea lehtijutusta päätyy valmiina lehden sivulle.

Koulutuksessa käydään läpi lisäksi lehtijutun hinnoittelua sekä sitä, miten mm. studiojutut rakennetaan, ulkokuvaukset toteutetaan tai henkilöjuttu kirjoitetaan. Ymmärrät myös visuaalisen ilmeen ja kuvien tärkeyden juttukokonaisuudessa. Pääpainona sisällöntuottamisessa on lifestyle sekä hyvinvointi.

Koulutuksen aikana toteutetaan yksi lehti- tai blogi-juttu itselle merkityksellisestä aiheesta.
Osallistujat saavat henkilökohtaisen palautteen tehdyistä töistä. Koulutukseen sisältyy myös välitehtävä.
Kouluttajat
Sisällöntuottaja, toimittaja TaM Elina Jaakkola
Lisätietoja
Tiina Laurikainen, p. 050 3754 977 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 20.9.2020 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
245 €
Ilmoittautumiset
20.09.2020 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

7 + 10 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: