Koulutukset

Vaikuttava talousviestintä – miten esitän talouden luvut havainnollisesti ja kiinnostavasti?

Ilmoittaudu tästä
Kuvaus
Tilitoimistotyössä ja yritysten taloushallinnossa viestintä ja vuorovaikutus ovat avainroolissa. Miten numeroilla voi luoda liiketoiminnalle tai asiakkaalle lisäarvoa esittämällä numerot ja niiden taustat lyhyesti, perustellusti ja visuaalisesti havainnollisesti Havainnollisesti esitetyt ja hyvin perustellut numerot helpottavat päättäjien päätöksentekoa ja auttavat henkilöstöä hahmottamaan missä mennään, mikä puolestaan parantaa henkilöstön itseohjautuvuutta ja motivoi.
Aika
17.11.2020

klo 9.00-16.00 (8 oppituntia)
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73
Kohderyhmä
Tilitoimistoyrittäjät ja tilitoimistojen asiantuntijat, pk-yritysten talouspäälliköt sekä kaikki taloushallinnon ammattilaiset, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan.
Tavoite
Koulutus tarjoaa taloushallinnon ammattilaisille uutta viestinnällistä näkökulmaa oman toiminnan kehittämiseen ja ideoita numeroiden esittämiseen. Miten tehdä talouden luvut helpommaksi hahmottaa ja miten niitä voi entistä paremmin havainnollistaa yritysjohdon tai asiakkaan tueksi? Viestimällä kiinnostavalla tavalla voidaan vaikuttaa, saada aikaan muutos ja luoda lisäarvoa organisaatioon. Koulutus nivoo yhteen strategian, johtamisen, talouden ja viestinnän. Koulutus nivoo yhteen strategian, johtamisen, talouden ja viestinnän.
Sisältö
Talousviestintää taloushallinnon asiantuntijoille
• Taloushallinnon asiantuntijasta johdon kumppaniksi
• Sisäinen ja ulkoinen talousviestintä
- miten numeroita arjessa hyödynnetään?
- numerot tarinan muotoon ja uusiin viestinnän välineisiin
• Taloustiedon havainnollistaminen ja kiteyttäminen
• Talousviestinnän suunnittelu

Koulutus perustuu ensisijaisesti keskustelevaan luennointiin. Osallistujia aktivoidaan keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia ja näin pohtimaan asioita ja oivaltamaan uutta. Koulutuksessa käydään läpi paljon esimerkkejä hyvistä toteutuksista.
Kouluttajat
Maija Harsu, FK, viestintäkonsultti, MH Consulting

Maija Harsulla on yli 20 vuoden kokemus erilaisista rahoituksen ja viestinnän tehtävistä sekä laaja käytännön viestinnän kokemus. Hänen erityisalueitaan ovat johtamisviestintä, muutosviestintä sekä talous- ja sijoittajaviestintä.
Lisätietoja
Anne Broman, puh. 050 5361 013 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 2.11.2020 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
245 €, sisältää iltapäiväkahvit
Ilmoittautumiset
02.11.2020 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

14 + 15 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: