Koulutukset

Suomen kielen jatkokurssi

Ilmoittaudu tästä
Kuvaus
Koulutus voidaan toteuttaa tarvittaessa verkkokoulutuksena!
Aika
01.06. - 30.06.2020

maanantai-torstai

klo 9.00 – 13.15 (84 oppituntia),
joiden lisäksi päivittäin annettavia tehtäviä itsenäistä opiskelua varten noin 4 tuntia viikossa

Tasotesti viikolla 21, lisätietoa kutsukirjeessä
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73, Lahti
Kohderyhmä
Suomen kielen jatkokurssi on suunnattu kielen perusteet hallitseville maahanmuuttajille, ulkosuomalaisille ja muille kielen osaamisen vahvistamisesta kiinnostuneille. Jatkokurssin lähtötaso on A2.
Tavoite
Opintojen tavoitteena on syventää suomen kielen taitoa toimivan ja itsenäisen peruskielitaidon tasolle. Koulutuksen tavoitteena on monilukutaidon, tekstitaidon ja akateemis-ten opiskelutaitojen kehittäminen.
Sisältö
Koulutukseen sisältyy kuullun ja puhumisen sekä luetun ja kirjoittamisen osaamisen syventämiseen liittyvää käytännön kielitaidon opetusta ja harjoituksia. Opetuksessa kielen sujuvaan käyttöön ja kieliopin osaamiseen tähdätään toiminnallisia harjoituksia käyttäen sekä omaehtoiseen opiskeluun kannustaen.
Kouluttajat
FM suomen kielen opettaja Vairinen-Salmela Johanna
Lisätietoja
Riikka Harju puh. 050 5418084 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 18.5.2020 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Koulutukseen otetaan enintään 12 henkilöä. Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Osallistujille järjestetään tasotesti viikolla 21. Tasotestin aikataulu ilmoitetaan osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä kutsukirjeen yhteydessä.
Hinta
300 €
Koulutus on maksuton maahanmuuttajille, joilla koulutus on sisällytetty osallistujan kotoutumissuunnitelmaan.
Ilmoittautumiset
18.05.2020 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

1 + 4 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: