Koulutukset

Suomen kielen alkeita kesä-heinäkuu

Ilmoittaudu tästä
Aika
01.06. - 31.07.2020

maanantai-perjantai

klo 9.00 – 12.45 (180 oppituntia), joiden lisäksi päivittäin annettavia tehtäviä itsenäistä opiskelua varten noin 4 tuntia viikossa.

Tasotesti viikolla 21, lisätietoa kutsukirjeessä
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto,
Lahden tiedepuisto, Niemenkatu 73, Lahti
Kohderyhmä
Suomen kielen alkeiden opiskelusta kiinnostuneet maahanmuuttajat, joilla koulutus on merkitty osaksi heidän kotoutumissuunnitelmaansa.
Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on suullisen kielitaidon alkeiden oppiminen sekä yksinkertaisten arjessa tarvittavien asioiden ymmärtäminen ja käyttäminen yksinkertaisia ilmaisuja käyttäen. Koulutuksen jälkeen opiskelija tunnistaa ja kykenee tuottamaan suomen äänteet ja kirjaimet, ja omaa valmiudet osallistua suomen kielen perustason koulutukseen.
Sisältö
Koulutuksessa tutustutaan helppoon arkisuomeen kuvien ja fraasien kautta. Opiskellaan suomen kielen alkeita; viikonpäivät, kuukaudet, vuodenajat, kellonajat ja numerot. Lisäksi harjoitellaan ääntämistä, opiskellaan tavallisia sanoja ja ilmauksia, joiden aiheina ovat mm. esittäytyminen, asuminen, ruoka, perhe ja ulkonäkö.
Kouluttajat
FM, suomenkielen opettaja Tiina Törmä
Lisätietoja
Riikka Harju puh. 050 5418084 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 18.5.2020 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Koulutukseen otetaan enintään 12 osallistujaa. Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä.

Osallistujille järjestetään tasotesti viikolla 21. Tasotestin aikataulu ilmoitetaan osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä kutsukirjeen yhteydessä.
Hinta
Koulutus on maksuton opiskelijoille, joilla koulutus on sisällytetty osallistujan kotoutumissuunnitelmaan.
Ilmoittautumiset
18.05.2020 mennessä
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

3 + 9 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: