Koulutukset

Ongelmista tavoitteisiin - Ratkaisukeskeinen työyhteisön kehittäminen

Ilmoittaudu tästä
Kuvaus
Koulutusiltapäivä on osa Sertifioitu ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusohjelmaa.
Iltapäivän koulutus on avoin yleisöluento.
Aika
25.08.2021

klo 13.00-16.00 (4 oppituntia)
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73
Kohderyhmä
Iltapäivä sopii erityisen hyvin niille, jotka toimivat osana tiimiä, tiimin vetäjinä, osana henkilöstöhallintoa, ovat esimiestehtävissä tai ovat ylipäätään kiinnostuneita oman työnsä kehittämisestä.
Sisältö
Koulutusiltapäivä esittelee käytännöllisen, ratkaisukeskeisen näkökulman työyhteisöjen ja ryhmien toimintakulttuurin kehittämiseen. Yhdessä käydään läpi ratkaisukeskeistä menetelmää, jonka avulla voidaan ratkoa ongelmia, saavuttaa tavoitteita ja motivoida ihmisiä työskentelyyn muutospaineiden keskellä.
Kouluttajat
Maiju Ahola, KM, työnohjaaja, kouluttajapsykoterapeutti VET (vaativa erityistaso)
Lisätietoja
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, puh. 044 7290 020 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 10.8.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
60 €
Ilmoittautumiset
10.08.2021 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % maksusta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

9 + 7 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: