Koulutukset

ZONES OF REGULATION - Menetelmäkoulutus lasten vireys- ja tunnetilojen itsesäätelyyn (verkkokoulutus)

Kuvaus
Zones of Regulation on systemaattinen, kognitiivinen lähestymistapa, jonka tavoitteena on opettaa lapselle tunnetilojen ja vireystason itsesäätelyä. Zones of Regulation-ohjelman avulla opetetaan lapselle strategioita, joiden avulla lapsi tulee tietoisemmaksi vireystilastaan ja tunteistaan sekä oppii säätelemään niitä omilla, testatuilla keinoillaan. Zones of Regulation menetelmää voi käyttää niin yksilöllisesti kuin ryhmissäkin. Koulutuksessa käydään läpi kognitiivisten lähestymistapojen perusteita sekä tutustutaan käytännönläheisesti Zones of Regulation -menetelmään. Koulutuksessa on mahdollista valmistaa myös Zones of Regulation materiaaleja käytettäväksi heti arjessa omien terapialasten/oppilaiden kanssa.
Aika
30.09.2020

klo 9.00-16.00
Paikka
Koulutus toteutetaan Zoomin kautta.
Kohderyhmä
Toimintaterapeutit, varhaiskasvattajat ja opettajat
Sisältö
PÄIVÄN OHJELMA
9.00-11.30 kognitiivisten lähestymistapojen perusteita Zones of regulation -ohjelman sisältö
11.30-12.30 Tauko
12.30-14.00 Tapausselostuksia, kokemuksia Zonesin käytöstä yksilöterapioissa ja ryhmissä
14.00-14.30 tauko
14.30-15.30 Työpajatyöskentelyä: Zones työkalupakki alkuun ja terapeutin omat itsesäätelykeinot
15.30-16.00 Yhteenvetoa, aikaa keskustelulle ja kysymyksille

Ohjelman täysipainoinen käyttäminen vaatii myös The Zones of Regulation (tekijä Leah Kuypers) -kirjaan tutustumista tai kirjan hankkimista. Jos työpaikalla ei ole käytettävissä ko. kirjaa suosittelemme ehdottomasti kirjan tilaamista koulutukseen osallistumisen lisäksi. Kirjan voi tilata osoitteesta www.amazon.com tai ostaa suoraan kouluttajalta koulutuksen yhteydessä.
Kouluttajat
Toimintaterapeutti Maikku Tammisto, Toimintaterapia Tammisto
Suoritustapa
Verkkokoulutus Zoom ohjelman välityksellä
Lisätietoja
Tiina Laurikainen, p. 050 3754 977 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 15.9.2020 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
205 €
Ilmoittautumiset
15.09.2020 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

7 + 10 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: