Koulutukset

MuistiKUNTO®-ohjaajakoulutus /Verkkokoulutus

Kuvaus
Intensiivikurssi on siirretty verkkoon. Kurssi toteutetaan Zoom-verkkoalustaa käyttäen.

Verkkokurssia varten tarvitset nettiyhteydellä varustetun tietokoneen, kuulokemikrofonin sekä videokuvan jakamiseen web-kamera.
Aika
28.10.2020

klo 9.00-16.00
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Zoom-verkkokoulutus
Kohderyhmä
Intensiivikurssi on tarkoitettu muistisairaiden kuntoutuksesta kiinnostuneille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille.
Tavoite
• Antaa laaja-alaista tietoa siitä, miten muistisairaiden toimintakykyä ja elämänlaatua voidaan edistää ja kohentaa.
• Auttaa ymmärtämään muistisairasta henkilöä ja kohtamaan hänet arvostavasti.
• Perehdyttää toimintakyvyn arviointiin sekä laajamittaiseen kuntoutuksen ohjaamiseen.
• Auttaa oivaltamaan, että toimintakyvyn paraneminen lisää elämänlaatua ja tuo iloa, eloa ja liikettä muistisairaan elämään.
• Syventää tietämystä muistikuntoutuksen saloista ja sytyttää into muistikuntoukseen.
Sisältö
MuistiKUNTO®-ohjaajakoulutuksessa perehdyt muistisairauksien tuomiin toiminnan ja liikkumisen muutoksiin. Oivallat ja ymmärrät muistisairaan ihmisen kehon muutoksia ja toimintaa sekä saat valmiuksia vuorovaikutustaitoihin. Osaat myös tukea kuntoutujan omaisia ja tarjota heille asiantuntijan neuvoja. Koulutuksessamme saat inspiraatiota ja uutta tietoa työskentelyyn muistisairaan kanssa.

MuistiKUNTO®-ohjaajakoulutuksessa käsitellään muun muassa liikunnallista muistikuntoutusta yksilö- ja ryhmämuotoisena toimintana. Koulutuksessa myös inspiroidaan ja innostetaan osallistujat muistiryhmien ohjaamiseen sekä annetaan käytännön toimintamalleja muistisairaiden kuntoutuksen toteuttamiseen.

Intensiivikoulutuksen jälkeen saat todistuksen MuistiKUNTO® - ohjaajakoulutuksen suorittamisesta.
Kouluttajat
Pauliina Unkeri, TtM, fysioterapeutti, geriatrisen kuntoutuksen asiantuntija, Suomen Fysiogeriatria Oy
Lisätietoja
Tiina Laurikainen, p. 050 3754 977 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 13.10.2020 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
225 €
Ilmoittautumiset
27.10.2020 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

7 + 3 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: