Koulutukset

Esiintymistaitoa introverteille

Ilmoittaudu tästä
Kuvaus
Moni on siinä käsityksessä, että vain vauhdikkaat, ulospäinsuuntautuneet ja itsevarman oloiset ekstrovertit on tarkoitettu esiintyjiksi. Se ei pidä paikkansa. Introvertit ovat aivan yhtä hyviä esiintyjiä. He antavat tilaa kuulijoilleen, tarjoavat oivalluksia, ovat syvällisiä ja läsnäolevia. Oman persoonansa vahvuuksia hyödyntävä introvertti pystyy myös pitämään puheensa kiinnostavuuden yllä loppuun asti.
Aika
18.04.2020

klo 10.00-15.00 (6 oppituntia)
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto,
Niemenkatu 73
Kohderyhmä
Koulutuspäivä on suunnattu henkilöille, jotka pitävät vähemmän melua itsestään eli ovat niin sanottuja "hiljaisia". Introverttiominai-suudet ovat yhteydessä ihmisen persoonallisuuteen ja ovat nähtävissä jo lapsena. Suurimmalla osalla ihmisistä on sekä introvertti- että ekstroverttipiirteitä, mutta lähes jokaisella on taipumus suuntautua joko enemmän sisään- tai ulospäin. Introvertit saavat voimansa sisältäpäin.
Tavoite
Koulutuspäivään osallistuva henkilö tunnistaa omia haasteitaan ja vahvuuksiaan esiintymistilanteissa ja kiinnostuu tutkimaan niitä lisää jatkossakin. Hän saa rohkeutta haastaa itseään erilaisiin esiintymistilanteisiin. Hän saa hyvät eväät rakentaa selkeitä diaesityksiä sekä videokuvaksen perusteet jatkoharjoittelua varten.
Sisältö
- Vahvuuteni esiintyjänä
- Selkeän esityksen suunnittelu
- Vaikuttava esiintyminen, introvertin kehonkieli ja äänenkäyttö
- Eväät itsenäiseen harjoitteluun

Koulutuksessa käydään läpi myös introverttien tyypillisiä haasteita, joita heidän on hyvä huomioida esiintymisissään. Koulutuspäiväs-sämme ei tehdä nöyryyttäviä ”ex-tempore” -harjoituksia. Kouluttajat eivät tyrkytä oppejaan, mutta pyytäessäsi saat heiltä myös henkilökohtaisia neuvoja. Pienryhmäharjoittelu on turvallista ja mukavaa.
Kouluttajat
Kouluttajina toimivat kokeneet Minna Oulasmaa (terapeutti, työnohjaaja, erittäin introvertti!) sekä hänen miehensä Mika Pesonen (valmentaja).
Lisätietoja
Tiina Laurikainen p. 0503754977 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 5.4.2019 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
165 €
Ilmoittautumiset
05.04.2020 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

13 + 1 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: