Koulutukset

Jaksamista asiakastyöhön – itsensä suojaaminen

Ilmoittaudu tästä
Aika
24.11.2020

klo 9.00-16.00
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73
Kohderyhmä
Sopii kaikille asiakastyötä tekeville. Henkilöille, jotka työskentelevät lähellä asiakasta ja altistuvat työssään sosiaaliselle ja emotionaaliselle kuormitukselle.
Tavoite
Koulutuksessa opitaan rajojen selkiyttämistä, toisilta tulevan tunne- ja kokemussisällön hallintaa ja tervettä itsensä suojaamista. Kurssilla pohditaan, miten säilyttää inhimillisyytensä ja empaattisuutensa työssä ja kuitenkin samalla löytää ammatillinen tarkkailijan rooli. Koulutuksessa tehdään paljon erilaisia harjoitteita, joiden avulla saat käyttöön työkaluja, keinoja ja taitoja.
Sisältö
Koulutuspäivänä käsitellään seuraavia teemoja:

• Tasapainoinen kohtaaminen
• Rajojen selkiyttäminen ja jämäkkyys
• Tunteiden tarttuminen ja itsensä suojaaminen
• Psykologinen joustavuus
• Kehotietoisuus
• Mielikuvien hallinta
• Roolihoukutukset
• Miten pääsen irti työstä
Kouluttajat
psykologi, työyhteisökouluttaja, työnohjaaja Anna Säynäjäkangas
Lisätietoja
Tiina Laurikainen, p. 050 3754 977 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 9.11.2020 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
170 €
Ilmoittautumiset
09.11.2020 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

8 + 3 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: