Koulutukset

Ruotsin kielen kertauskurssi abeille

Ilmoittaudu tästä
Aika
17.02. - 06.03.2020

Lähiopetusta maanantaisin ja torstaisin
17.2., 20.2., 24.2., 27.2. ja 2.3.2020

klo 16.30-19.00
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73
Sisältö
Kurssilla kerrataan lukioruotsia yo-koetta silmällä pitäen. Kerrataan kielioppia ja sanastoa sekä tehdään lyhyitä viestinnällisiä kirjotustehtäviä. Kurssilla tehdään luetun ymmärtämisharjoituksia ja kuuntelutehtäviä Moodlea hyödyntäen.
Kurssi koostuu viidestä lähiopetuspäivästä (yht. 15 oppituntia) sekä verkko-opinnoista. Opettaja antaa harjoitustehtäviä omaan tahtiin tehtäväksi ja niistä
saa palautteen 10.3. mennessä. Moodlea hyödynnetään sekä lähiopetuksessa
että kotitehtävissä. Harjoitusmateriaalina käytetään mm. vanhoja yo-tehtäviä.
Moodlen käyttöoikeus on voimassa ylioppilaskirjoituksiin asti, jotta materiaaleja voi halutessaan käyttää kertaamisessa.
Kouluttajat
FM Hanna Ojanen
Lisätietoja
Anne Broman, p. 050 5361 013 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 2.2.2020 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Muu informaatio
Kurssilla olisi hyvä olla oma kannettava tietokone mukana.
Hinta
120 €
Ilmoittautumiset
02.02.2020 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

6 + 15 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: