Koulutukset

Hammasröntgenkuvauksen ajankohtaisiltapäivä - osa 2

Ilmoittaudu tästä
Aika
14.02.2020

Perjantai 14.2.2020 klo 12.00 – 16.00 (5 oppituntia)
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73
Kohderyhmä
Hammaslääkärit ja -hoitajat, suuhygienistit sekä muut kuvantamisen kanssa työskentelevät hammashuollon ammattilaiset.
Sisältö
Koulutuspäivän aikana syvennetään tietoja ja virkistetään muistia röntgentutkimuksen säädöksistä ja säteilystä, mutta keskitytään erityisesti käytäntöihin, jotka takaavat laadukkaan kuvaustuloksen. Kerrataan röntgenanatomiaa ja laadunvarmistusta. Koulutus sopii jatkokoulutukseksi syksyllä 2019 järjestetyn hammasröntgenkuvauksen koulutukseen osallistuneille, mutta osallistuminen ei edellytä aiemmassa koulutuksessa mukanaoloa.

Koulutus on osa työnantajalle annetun koulutusvelvoitteen mukaista täydennyskoulutusta, jonka mukaan ionisoivan säteilyn käyttöön osallistuville tulee järjestää.
Kouluttajat
Radiologian erikoishammaslääkäri Tero Ellilä
Lisätietoja
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, p. 044 7290 020
tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 30.1.2020 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Muu informaatio
Järjestäjät Plusterveys ja Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Hinta
160 €, Plusterveys-yritysten henkilöstö 125 €.
Ilmoittautumiset
30.01.2020 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % maksusta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko maksun.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

8 + 3 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: