Koulutukset

TRE®-stressinpurkuliikkeet – syväjännityksistä vapaaksi

Ilmoittaudu tästä
Kuvaus
TRE® (Tension Releasing Exercises) on yksinkertainen, kehon liikkeistä koostuva stressin itsepurkumenetelmä, jonka on kehittänyt yhdysvaltalainen stressin- ja traumanhoidon asiantuntija, Ph.D. David Berceli. Menetelmä pohjautuu autonomisen hermoston stressireaktioon ja nisäkkäille luontaiseen kykyyn purkaa stressihormonia vapinarefleksin kautta.
Aika
01.04.2020

klo 12.15 – 15.45 (4 oppituntia), lisäksi omat harjoitteet 3 tuntia etäharjoitteina
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73
Kohderyhmä
Kurssi soveltuu työhyvinvointikurssiksi sekä kaikille ammattiryhmille, joiden työ on henkisesti tai fyysisesti kuormittavaa. Kurssista hyötyvät myös hyvät jännittäjät ja stressaajat, paljon liikkuvat/urheilijat ja kaikki omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneet.
Tavoite
Kurssilla opit TRE®-liikkeet itselle soveltuvasti ja saat valmiuksia käsitellä mm. työstressiä tai jännitystiloja voimia ja vireyttä palauttavalla tavalla.
Sisältö
TRE® on yksinkertainen harjoitusmenetelmä, jolla voit helpottaa stressioireitasi ja edesauttaa kehosi rentoutumista syvistä jännitystiloista sekä edistää rasituksen jälkeistä palautumista. Harjoittelun tuloksena koetaan usein selkeitä, fyysistä hyvää oloa ja levollisuutta lisääviä vaikutuksia.

TRE® perustuu kehon luontaiseen kykyyn purkaa kehon jännitteitä, joista vapautuminen aktivoituu helppojen fyysisten liikkeiden avulla. Liikesarja saa aikaan kehossa harjoituksen aikana rentoutumisreaktion (tärinän/värinän), jonka kautta autonominen hermosto purkaa lihaksiston ja hermoston ylijännitystiloja.

Sisältö:
• perusteet, jotka osallistujan on huomioitava omassa TRE®-harjoittelussaan
• opetellaan TRE®-stressinpurkuliikkeet
• stressireaktion synty- ja purkumekanismi
• kurssin jälkeinen oma harjoittelu on osa oppimista

Kurssiin sisältyvät omat harjoitukset (3 tuntia) tehdään itsenäisesti kurssin jälkeisillä viikoilla. Omiin (vapaaehtoisiin) harjoituksiin liittyvät kysymykset voi käsitellä opettajan kanssa tarpeen mukaan noin kahden viikon sisällä kurssista.

Kurssi antaa valmiudet omaan TRE®-käyttöön, ei menetelmän ohjaamiseksi muille.
Kouluttajat
Stressinhallintakouluttaja, NLP Master Coach & NLP Trainer, rentoutusohjaaja, TRE®-ohjaaja, psyykkinen valmentaja Satu Pusa
Lisätietoja
Anne Broman, puh. 050 5361 013 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 17.3.2020 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 12 osallistujaa. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Muu informaatio
Jumppa-alusta/huopa alustaksi sekä päänaluseksi pyyhe/pieni tyyny. Pukeudu rennosti ja joustavasti. Varaa mukaan myös lämmin neule/villasukat sekä oma vesipullo.
Hinta
135 €
Ilmoittautumiset
17.03.2020 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

12 + 14 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: