Koulutukset

Englannin ääntämiskurssi – Practise English Pronunciation (verkkokurssi)

Ilmoittaudu tästä
Aika
05.02. - 15.04.2020
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, verkkokoulutus
Kohderyhmä
Kurssi on suunnattu henkilöille, jotka haluavat parantaa englannin kielen ääntämistään. Taso A2-B2.
Sisältö
Kurssilla käydään läpi englannin kielen ääntämismerkkejä ja saadaan työkalu englannin kielen sanojen ääntämiseen. Harjoitellaan yksittäisiä äänteitä, intonaatiota sekä sana- ja lausepainoa, joka auttaa ääntämään sanat sujuvasti ja kielen puherytmissä. Tämä tuo varmuutta englannin puhumiseen ja kommunikointi helpottuu.
Kouluttajat
FM Hanna Rantanen
Suoritustapa
Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, Mozilla Firefox -selaimen, kuulokkeet mikrofonilla ja perustaidot tietokoneen käytöstä. Verkkoympäristön käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.

Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan ja sisältää teoriamateriaalin, opetuksen suomeksi, kuuntelu- ja ääntämisharjoituksia sekä videoita. Opettajalle palautetaan viikoittain suullisia ja kirjallisia harjoitustehtäviä, joista saa henkilökohtaisen palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja ääntämisestä.
Lisätietoja
Anne Broman, puh. 050 5361 013 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 22.1.2020 mennessä sähköisellä ilmoittautusmislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 16 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
115 €
Ilmoittautumiset
22.01.2020 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

3 + 2 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: