Koulutukset

Vatsalihasten erkauman kuntoutus

Ilmoittaudu tästä
Aika
05.11.2019

klo 9.30-16.00 (8 oppituntia)
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73
Kohderyhmä
Terveys- ja hyvinvointialojen ammattilaiset
Sisältö
Vatsalihasten erkauma, diastasis rectus abdominis, on lihaskalvoisen järjestelmän häiriö, johon liittyy usein motorisen kontrollin häiriöitä. On normaalia, että suorat vatsalihakset erkaantuvat raskausaikana, mutta erkaumaa ei kuitenkaan esiinny pelkästään synnyttäneillä.

Vatsalihasten erkauman peruskurssi sisältää teoriaa, mielenkiintoisia käytännön työpajoja ja liiketerapiaa. Koulutuksessa opiskellaan perusteita lantionpohjan sekä vatsakapselin harjoittamisesta sekä erkauman testaamisesta ja tutkimisesta. Koulutuksen pääpaino on teorian lisäksi fysioterapeuttisessa tutkimisessa sekä kuntoutuksessa, joka tukee kehon toiminnan tasapainoittamista.
Kouluttajat
Fysioterapeutti Ira Rissanen
Lisätietoja
Tiina Laurikainen, puh. 050 3754 977 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 21.10.2019 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Koulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa. Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Muu informaatio
Ota mukaasi jumppamatto sekä päälle rennot vaatteet.
Hinta
175 €
Ilmoittautumiset
21.10.2019 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: