Koulutukset

Sosiaalisen median masterclass, osa V: Mainostaminen sosiaalisessa mediassa (DiKATA)

Aika
03.02.2020

klo 16.30-18.00
Kohderyhmä
Koulutus soveltuu yrityksissä ja julkisissa organisaatioissa työskenteleville, joiden työtehtäviin some-viestintä kuuluu. Koulutus sopii myös esimerkiksi vapaaehtoistoiminnan kuten harrastusyhteisöjen viestintävastaaville.
Sisältö
Hyödyt:
- tavoitteellista some-viestintää
- ryhtiä sisällöntuotantoon
- mitattavia tuloksia

Sosiaalinen media on yhä merkittävämpi osa useimpien työtä, ja vapaa-aikaa. Somen käyttö on kuitenkin usein epäsystemaattista, eikä sen tuloksellisuutta mitata. Edes se, mitä somen käytöllä tavoitellaan, ei aina ole selvää.

Sosiaalisen median masterclass on kuudesta 1,5 tunnin webinaarista koostuva kurssi, jossa opitaan somen tavoitteen määrittämistä, tuottamaan tavoitetta tukevaa sisältöä sekä mittaamaan toimenpiteiden tehokkuutta. Kurssilla otetaan myös katsaus somen käytön trendeihin sekä siihen, kuinka some kytketään saumattomaksi osaksi muuta viestintää.

Koulutuksesta saat webinaaritallenteet ja ideoita ja työkaluja sekä yhteisösi some-roadmapin laatimiseen että monimediasisältöjen luomiseen.

Kurssi räätälöidään osallistujien toiveiden mukaisesti, minkä vuoksi ennen sen alkua lähetetään osallistujille ennakkokysely.

Webinaarien aiheet :
1. Tavoitteenasetanta ja kohderyhmätuntemus
2. Sisältöstrategia ja sitouttavan sisällön tuottaminen
3. Some-kanavat ja somen käytön trendit
4. Some osana viestinnän kenttää, kanavien roolitukset
5. Mainostaminen sosiaalisessa mediassa
6. Mittaaminen ja jatkuva parantaminen
Kouluttajat
Oskari Uotinen
Suoritustapa
Verkkokoulutus
Lisätietoja
Linkki verkkokoulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse.

Ilmoittautumislomakkeessa kysytään pakollisena tietona koulutuksen maksajaa, jolloin valitse kohta "itse". Koulutus on kuitenkin veloitukseton, joten emme lähetä laskua.
Ilmoittautumiset
03.02.2020 mennessä

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

2 + 14 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: