Koulutukset

Nykykreikan kielen ja kulttuurin perusteet II

Aika
19.09. - 05.12.2019

19.9., 26.9., 3.10., 10.10., 17.10., 31.10., 7.11., 14.11., 21.11., 28.11. ja 5.12.2019

klo 17.15-19.15 (26 oppituntia)

Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73, Lahti
Kohderyhmä
Kreikan kielen alkeita jonkin verran opiskelleet. Taso A1.2.
Sisältö
Jatkamme nykykreikan kielen opiskelua vahvistamalla aakkosten ja kirjainyhdistelmien tunnistamista, ääntämistä sekä kirjoittamista. Harjoittelemme hyödyllistä arkielämän ja matkailun kieltä sekä sanontoja erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Käytämme hyväksi jo ehkä oppimaamme tilanteisiin sopivaa sanastoa ja ilmauksia rutiininomaisissa keskusteluissa. Vahvistamme vuorovaikutustaitojamme ja niissä tarvittavia sopivia rakenteita ja kielioppia. Rohkaistumme kertomaan itsestämme ja lähiympäristöstämme sekä selviämään erilaisissa arkielämän tilanteissa. Luemme ja kirjoitamme lyhyitä viestejä ja ohjeistuksia, etsimme tietoa sekä selviämme yksinkertaisista lomakkeista.

Lisäksi tutustumme Kreikkaan, kreikkalaiseen tapakulttuuriin ja toimintatapoihin sekä opimme tulkitsemaan paikallisille tyypillistä kehonkieltä.

Opiskelu painottuu puhuttuun kieleen ja sen tuottamiseen. Tunneilla tehdään paljon rohkaisevia keskusteluharjoituksia, joihin toivotaan aktiivista osallistumista.

Oppitunneilla käytämme pääasiassa opettajan laatimaa ja kokoamaa materiaalia.
Kouluttajat
Kirsti Mäkelä
Lisätietoja
Anne Broman, puh. 050 5361 013 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 5.9.2019 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Muu informaatio

Nykykreikan kielen aakkoset

Kirjainten kirjoittaminen

Hinta
125 €
Ilmoittautumiset
18.09.2019 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana.
Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

12 + 7 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: