Koulutukset

Sinustako hallintotieteilijä?, 2 op, VY (veloitukseton kaikille avoin opintojakso)

Ilmoittaudu tästä
Kuvaus
Opintojakson on suoritettavissa aikavälillä 10.9.2019-15.5.2020. Kesäyliopisto lähettää tarkemmat ohjeet opintojen aloittamiseen viimeistään perjantaina 30.8.2019.

Tutustumiskurssit tarjoavat nimensä mukaisesti mahdollisuuden päästä tutustumaan Vaasan yliopiston hallintotieteiden, kauppatieteiden tai viestintätieteiden koulutuksiin. Kurssit on tarkoitettu erityisesti lukiolaisille jatko-opintojen suunnittelun tueksi, mutta kuka tahansa yliopisto-opiskelusta kiinnostunut voi osallistua maksutta kursseille.

Kurssit toteutetaan verkkokursseina Vaasan yliopiston Moodle-oppimisympäristössä ja mukaan voi ilmoittautua milloin vain lukuvuoden 2019-2020 aikana. Kurssit ovat maksuttomia ja niitä voi suorittaa omaan tahtiin, itsenäisesti opiskellen ja samalla tutustua ko. alaan tarkemmin.
Tavoite
Kurssin tavoitteena on, että opiskelija saa käsityksen Vaasan yliopiston
hallintotieteiden opintosuunnista ja hahmottaa hallintotieteiden tutkimuksen ja koulutuksen ydinalueita. Tällaisia ovat esimerkiksi hallinnon ja palveluiden järjestelmät, niiden
johtaminen, oikeudellinen sääntely, alueellisuus ja yhteiskunnan eri toimintojen kehittäminen. Opiskelija tuntee myös hallintotieteilijän käytännön työtehtäviä.
Opintopisteet
2 op
Sisältö
Opintojaksolla tutustutaan Vaasan yliopiston hallintotieteiden opintosuuntiin
(aluetiede, julkisjohtaminen, julkisoikeus sekä sosiaali- ja terveyshallintotiede). Käytännönläheisen sisällön kautta esitellään hallintotieteiden tutkimuksen ja koulutuksen ydinalueita. Tällaisia ovat esimerkiksi hallinnon ja palveluiden järjestelmät, niiden johtaminen, oikeudellinen sääntely, alueellisuus ja yhteiskunnan eri toimintojen kehittäminen.
Opintojaksolla tutustutaan myös hallintotieteilijän käytännön työtehtäviin.
Kouluttajat
Kurssin opettajina toimivat Vaasan yliopiston hallintotieteiden tutkijat ja opettajat.
Suoritustapa
Kurssi toteutetaan verkko-opintoina. Kurssiin sisältyy itsenäistä opiskelua ja tehtäviä verkossa. Kurssin voit aloittaa milloin tahansa lukuvuoden aikana
Arviointi
hyväksytty/hylätty
Kirjallisuus
Ilmoitetaan myöhemmin. Materiaali löytyy verkko-oppimisympäristöstä.
Emoyliopisto
Vaasan yliopisto
Lisätietoja
Kysy opintojaksosta:
tiina.laurikainen@paijathameenkesayliopisto.fi, p. 050-3754977
Lisätietoja hakeutumisesta
Opintojaksolle voi ilmoittautua ympäri lukuvuoden sivun lopussa olevan "ilmoittaudu tästä" -linkin kautta.

Kesäyliopisto lähettää ilmoittautuneelle kutsukirjeet vk 35 / 2019, sekä sen jälkeen n. 2 arkipäivän sisällä ilmoittautumisesta. Kutsu lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.
Muu informaatio
Oikeudet opetusohjelmaa koskeviin muutoksiin pidätetään.
Hinta
Opintojakso on veloitukseton.
Ilmoittautumiset
Jatkuva haku
Arviointi
hyväksytty/hylätty
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

7 + 8 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: