Koulutukset

Traumaattinen kriisi – Toipumista tukeva kriisiauttaminen

Ilmoittaudu tästä
Aika
16.10.2019

klo 9.00-16.00 (8 oppituntia)
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73
Kohderyhmä
Poliisin, pelastuslaitoksen, sosiaali- ja terveydenhuollon, mielenterveyspalveluiden, päivähoidon ja koulun, nuorisotoimen, kirkon ja järjestöjen ammattihenkilöt, jotka työssään kohtaavat traumaattisten tapahtumien uhreja sekä heidän perheenjäseniään ja läheisiään.
Sisältö
• Tutkimusnäyttöön perustuva kriisihoito
• Traumatapahtumien vaikutukset, resilienssi, luonnollinen toipuminen ja traumaperäiset stressihäiriöt
• Äkillinen kuolema, suru, resilienssi, toipuminen ja suruhäiriöt
• Kohtaaminen ja hoito
• Psykologinen ensiapu ja psykologinen triage yksittäisissä traumatapahtumissa ja suuronnettomuuksissa
• Kriisi-interventiot: psykoedukaatio, traumaoireiden lievittämisen itseapukeinot, purkukeskustelu, taitoja mielen toipumiseen
• Traumaperäisten unihäiriöiden hoito
• Arviointi sekä aikuisten ja lasten traumaperäisen stressihäiriön, traumaattisen surun ja pitkittyneen surun häiriön psykoterapeuttiset hoitomallit EB
Kouluttajat
Soili Poijula, psykologi, traumapsykoterapeutti VET, työnohjaaja

Soili Poijulalla on kokemusta psykologin työssä yksittäisissä traumaattisissa tilanteissa ja suuronnettomuuksissa työskentelystä noin 30 vuoden ajalta ensilinjan tehtävistä kriisi-interventioihin ja traumatisoituneiden ja surevien yksilöiden, perheiden, organisaatioiden ja yhteisöjen traumapsykoterapeuttiseen hoitoon ja kuntoutukseen sekä alan tutkimus- ja asiantuntijatyöstä.
Lisätietoja
Anne Broman, puh. 050 5361 013 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 1.10.2019 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
185 €
Ilmoittautumiset
01.10.2019 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana.
Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme