Koulutukset

Luokanopettajan englannin suullisen kielitaidon työkalupakki (verkkokurssi)

Aika
18.09. - 27.11.2019
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto (verkkokurssi)
Kohderyhmä
Verkkokurssi on suunnattu luokanopettajille englannin kielen suullisen kielitaidon tukemiseen englannin kielen varhentamista varten 1.-2. luokilla.
Tavoite
Osallistuja kehittää ja oppii englannin kielen ääntämistä, tuottaa englanninkielistä puhetta sekä saa ammatillista lisäpätevyyttä englannin kielen varhentamiseen alaluokilla.
Sisältö
Kurssilla kehitetään suullista kielitaitoa ja saadaan ääntämisen oppimiseen työkalu, jota voi hyödyntää opetuksessa. Kurssilla käydään läpi englannin kielen ääntämismerkit, harjoitellaan yksittäisiä äänteitä, intonaatiota sekä sana- ja lausepainoa ja tutustutaan britti-, amerikan- ja australianenglannin eroihin. Kurssilta saa ideoita englannin kielen käyttämiseen alaluokilla mm. seuraavista aiheista: numerot, kirjaimet, värit, tervehdykset, leikit, ruuat, eläimet, vuodenajat, juhlat ja vaatteet.
Kouluttajat
FM Hanna Rantanen
Suoritustapa
Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan ja sisältää teoriamateriaalin, opetuksen suomeksi, kuuntelu- ja ääntämisharjoituksia sekä videoita. Opettajalle palautetaan suullisia ja kirjallisia harjoitustehtäviä, joista saa henkilökohtaisen palautteen. Lisäksi opiskelija tuottaa omaan työhön soveltuvan pienimuotoisen projektityön, jota on mahdollista hyödyntää myöhemmin opetuksessa. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja ääntämisestä sekä ideoida lisää kielen opetustapoja muiden kanssa.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (suositus: Mozilla Firefox, Edge), kuulokkeet mikrofonilla ja perustaidot tietokoneen käytöstä. Verkkoympäristön käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää. Käyttäjätunnus on voimassa kahden viikon ajan kurssin päättymisestä itsenäistä kertaamista varten.
Lisätietoja
Anne Broman, p. 050 5361 013
tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 4.9.2019 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
285 €
Ilmoittautumiset
17.09.2019 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

7 + 11 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: