Koulutukset

Englantia hoitoalalle - English for Nursing (verkkokurssi)

Aika
19.09. - 28.11.2019
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto (verkkokurssi)
Kohderyhmä
Hoitoalalla työskentelevät. Kurssin sisältö sopii hyvin myös hoitoalan opiskelijoiden kielen kertaamiseen. Taso B1.
Tavoite
Osallistuja rohkaistuu käyttämään englannin kieltä ja ilmaisee itseään kohteliaasti asiakastilanteissa sekä kehittää kuuntelutaitojaan hoitotyön tilanteista. Osallistuja tuntee alan sanastoa ja osaa kuvailla hoitotoimenpiteitä sekä omaa toimintaansa potilaalle ymmärrettävällä yleiskielellä.
Sisältö
Verkkokurssilla harjoitellaan hoitotyön tilanteita englanniksi ja tehdään niihin liittyviä kuuntelutehtäviä sekä tuotetaan omaa puhetta. Kurssilla käsitellään mm. seuraavat aiheet
• potilaan vastaanotto
• osastolla työskentely
• hoitotoimenpiteistä kertominen
• puhelin- ja vuorovaikutustilanteet
• potilaan valmistelu leikkaukseen
• kotiuttaminen ja hoito-ohjeiden antaminen
Kouluttajat
Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen
Suoritustapa
Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan ja sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan suullinen tai myös kirjallisesti tehtävä harjoitustehtävä, josta saa henkilökohtaisen palauteen.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (suositus: Mozilla Firefox, Edge), headsetin (kuulokkeet & mikrofoni) äänitystehtäviä varten ja perustaidot tietokoneen käytöstä. Verkkoympäristön käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää. Käyttäjätunnus on voimassa kahden viikon ajan kurssin päättymisestä itsenäistä kertaamista varten.
Lisätietoja
Anne Broman, puh. 050 5361 013 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 5.9.2019 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
285 €
Ilmoittautumiset
18.09.2019 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

9 + 1 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: