Koulutukset

Itsetunto kuntoon - Anna lapsen onnistua!

Ilmoittaudu tästä
Aika
03.10.2019

Klo 13.00-17.00
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73
Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu kaikille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille, varhaiskasvatuksesta perusopetukseen saakka. Koulutus sopii päiväkodin ja varhaiskasvatuksen henkilöstölle sekä perusopetuksen opettajille, avustajille, ohjaajille ja kaikille itsetunnon kehittymisestä kiinnostuneille!
Sisältö
Klo 13.-14.30 Mitä minä teen tämän lapsen kanssa?

Teemat: haastavuus, lapsen persoonallisuuden tunnistaminen, temperamentti, mikä määrä kuria on tarpeeksi, saako lapsen antaa pettyä ja miten kasvattaja toimii pettymysten annostelijana?

Klo 14.30-15.00 Kahvi

Klo 15-16.30 Mitä minä teen tämän teinin kanssa?

Klo 16.30-17.00 aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Teemat: some, rajat, rakkaus, itsetunnon tukeminen, nuorten miesten syrjäytymisen estäminen ja oman kasvatustyylin tunnistaminen
Kouluttajat
Sosiaalipsykologi, lehtori, kirjailija Janne Viljamaa

Sosiaalipsykologi ja viiden lapsen isä Janne Viljamaa toimii opettajana ja itsetuntokouluttajana. Hän on kirjoittanut useita teoksia itsetunnosta ja kasvatuksesta, kuten suositut teokset Anna lapsen onnistua, Kuka täällä oikein määrää? Mitä minä teen tämän teinin kanssa? sekä uusimpana Hirveä häpeä. Janne Viljamaa on myös kysytty luennoitsija ja kouluttaja sekä aktiivinen kasvatuksesta keskustelija. Tutustu tarkemmin Jannen kotisivuilta janneviljamaa.com.
Lisätietoja
Tiina Laurikainen, puh. 050 3754 977 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 19.09.2019 mennessä Päijät-Hämeen kesäyliopistoon sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
80 €
Ilmoittautumiset
02.10.2019 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: