Koulutukset

Hakukoneoptimoinnin jatkokoulutus

Ilmoittaudu tästä
Aika
12.11.2019

klo 9.00-16.00 (8 oppituntia)
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahti
Kohderyhmä
Koulutus sopii kaikille verkkosivujen parissa työskenteleville, jotka hallitsevat jo hakukoneoptimoinnin perusteet ja haluavat päivittää ja kehittää taitojaan.
Sisältö
Koulutuksessa syvennytään edistyksellisempiin hakukoneoptimoinnin aihealueisiin, kuten tekniseen hakukoneoptimointiin, tehokkaaseen sisällön ja sosiaalisen median hyödyntämiseen sekä hakukoneoptimoinnin tärkeimpiin mittareihin, analytiikkaan ja Googlen työkaluihin.

Sisältö:
• Tekninen hakukoneoptimointi ja mobiiliystävällisyys
• Sisältöstrategia ja sosiaalinen media osana hakukoneoptimointia
• Hakukoneoptimoinnin tehokkaat mittarit, analytiikka ja Googlen työkalujen hyödyntäminen hakukoneoptimoinnin tulosten seuraamiseen ja kehittämiseen

o Google Trends
o Google Search Console
o Google Analytics
Kouluttajat
Eveliina Paunonen, Mahon Digital
Lisätietoja
Anne Broman, puh. 050 5361 013 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 29.10.2019 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Muu informaatio
Suosittelemme, että otat oman kannettavan tietokoneesi mukaan koulutukseen.
Hinta
160 €
Ilmoittautumiset
29.10.2019 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme