Koulutukset

Vuorovaikutus ratkaisee – ratkaisukeskeinen lähestymistapa ohjaus- ja asiakastilanteissa

Ilmoittaudu tästä
Aika
25.09.2019

klo 09.00-16.00 (8 oppituntia)
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahti
Kohderyhmä
Asiakas- ja ohjaustyötä tekevät sekä esimiehet esimerkiksi opetus-, sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla sekä muilla aloilla, joissa vuorovaikutustilanteet ovat tärkeässä roolissa.
Sisältö
Koulutuksessa opitaan ratkaisukeskeistä lähestymistapaa sekä käytännön keinoja erilaisissa ohjaus- ja asiakastilanteissa sekä esimiestyössä. Ratkaisukeskeisyyden avulla nostetaan esiin vahvuuksia ja voimavaroja ja keinoja selviytyä ongelmista, haasteista ja ristiriitatilanteista. Tärkeää on oikeanlaisten kysymysten esittäminen ihmisten oivalluttamiseksi ja oma-aloitteisuuden ja vastuullisuuden lisäämiseksi.

• Yhteistyösuhteen vahvistaminen ja asiakaslähtöisyys
• Ratkaistavissa olevat ongelmat ja tarkoituksenmukaiset tavoit-teet
• Myönteisille poikkeuksille rakentaminen
• Voimavarojen ja vahvuuksien esiin nostaminen
• Näkökulman muuttaminen
• Toiminnan muuttaminen
• Mielikuvien merkitys
• Tarinoiden uudelleenrakentaminen
Kouluttajat
Anna Säynäjäkangas, PsM
Lisätietoja
Eija Pollari 050 5418 084 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 11.09.2019 mennessä Päijät-Hämeen kesäyliopistoon sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
165 €, sisältää iltapäiväkahvit
Ilmoittautumiset
11.09.2019 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme