Koulutukset

Sherborne-liikunnan peruskurssi - oppimisvalmiuksien motoristen taitojen sekä sosiaalisen kompetenssin kehittymisen tukena

Ilmoittaudu tästä
Aika
05.04. - 06.04.2019

klo 9.00-16.30 (16 oppituntia)
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahti
Kohderyhmä
Henkilöt, jotka osallistuvat eri-ikäisten ihmisten liikkumisen tukemiseen varhaiskasvatuksessa, peruskoulussa sekä sosiaali- ja terveystoimessa (mm. varhaiskasvattajat, luokanopettajat, erityisopettajat, liikunnanohjaajat ja fysio- ja toimintaterapeutit).
Sisältö
Koulutus antaa tietoa, miten fyysisellä aktiivisuudella voidaan tukea kasvua ja kehitystä sekä oppimista. Osallistujat saavat valmiuksia käyttää Sherborne-harjoituksia motoristen taitojen ja sosiaalisen kompetenssin kehittymisen tukemisessa. Koulutus on hyvin käytännönläheinen.

Peruskurssi sisältää:

• Sherborne-liikunnan teoreettiset taustat
• Käytännön harjoituksia kehon ja tilan hahmotukseen, voimankäytön hallintaan sekä sosiaalisiin tilanteisiin ja aktiovaatiotason säätelyyn.
Kouluttajat
Susa Miettunen, Sherborne-kouluttaja, ft(AMK)
Lisätietoja
Eija Pollari 050 5418 084 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 21.03.2019 mennessä Päijät-Hämeen kesäyliopistoon sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesä-yliopiston toimistosta.
Muu informaatio
Molempina päivinä sisäliikuntavarusteet
Hinta
200 € sisältäen koulutuksen ja materiaalin
Ilmoittautumiset
21.03.2019 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme