Koulutukset

Hyvinvointia luontoliikunnasta: Mitä jos luonto toisi jo pienesti annosteltuna tehokkuutta työpäivääsi?

Ilmoittaudu tästä
Kuvaus
Kiireinen työelämä ei aina anna meille mahdollisuutta lähteä luontoon, vaikka siitä voisi olla paljon apua niin omassa elämässämme kuin työelämän haasteissa. Luonnossa liikkuminen on jokaisen kunnolle sopiva liikuntamuoto ja vaikuttaa hyvinvointiin jo pienin annoksin. Luonnosta voi ammentaa luovuutta ja apua vaikeiden tunteiden käsittelyyn.

Hyvinvointia luontoliikunnasta -koulutuspäivä järjestetään Tapanilan hiihtomajalla, kauniin ja rauhoittavan luonnon lähellä. Luontoyhteysohjaaja Mari Starckin opastuksella perehdytään harjoitusten ja teorian avulla luonnosta saatavaan hyvinvointiin sekä kuljetaan luonnossa tutustuen luonnon merkitykseen hyvinvoinnillemme.

Tulet huomaamaan, että luonnosta saat välineet, joilla voi alentaa stressiä, palautua paremmin ja siten pitää parempaa huolta hyvinvoinnistasi.
Aika
26.04.2019

klo 9.00-16.00
Paikka
Tapanilan Hiihtomaja, Mäkirinteenkatu 29, 15950 Lahti
Kohderyhmä
Kaikki kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneet, jotka haluavat tietoa luonnosta saatavasta hyvinvoinnista ja välineitä rauhoittua luonnossa. Koulutus sopii myös niille, jotka haluavat oppia luontoharjoituksia, joita voi hyödyntää myös esim. opetuksessa ja ryhmätyöskentelyssä.
Sisältö
• opit, miten luonto vaikuttaa henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin
• opit, miksi luonto rauhoittaa ja parantaa sekä lisää luovuutta
• tutustut ekopsykologiaan
• tutustut luontosuhteen merkitykseen ja saat vinkkejä oman luontosuhteen pohtimiseen
• saat tietoa kotimaisista ja kansainvälisistä tutkimuksista
• opit erilaisia menetelmiä rauhoittua, rentoutua ja maadoittua luonnossa
• opit erilaisia luontoyhteysharjoituksia, joita voi hyödyntää mm. opetuksessa ja ryhmien toiminnassa

Otathan mukaan säänmukaiset ja lämpimät, ulkoiluun soveltuvat vaatteet ja kengät, olemme osan koulutuspäivästä ulkona liikkuen, mutta välillä tehden myös rauhallisia harjoituksia.
Kouluttajat
Luontoyhteysohjaaja, rentoutusohjaaja, erä- ja luonto-opasopiskelija, Mari Starck, Hike ’n Joy
Lisätietoja
Tiina Laurikainen 050 3754 977 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 26.3.2019 mennessä Päijät-Hämeen kesäyliopistoon sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
165 €

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sekä
- aamukahvin/teen ja suolaisen kahvileivän
- lounasbuffetin, myös kasvisvaihtoehto
- iltapäiväkahvin ja makean kahvileivän
Ilmoittautumiset
26.03.2019 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme