Koulutukset

Nykykreikan kielen ja kulttuurin perusteet

Aika
15.04. - 27.05.2019

15.4., 17.4., 24.4., 29.4., 6.5., 8.5., 13.5., 15.5., 20.5., 22.5. ja 27.5.2019

klo 17.15-19.15 (26 oppituntia)
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73, Lahti
Kohderyhmä
Kreikan kielen vasta-alkajat ja henkilöt, jotka haluavat kerrata kreikan alkeitaan
Sisältö
Aloitetaan nykykreikan kielen aakkosista ja harjoitellaan hyödyllistä arkielämän ja matkailun kieltä sekä sanontoja erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Käytetään tilanteisiin sopivaa sanastoa ja ilmauksia rutiininomaisissa keskusteluissa. Opetellaan kertomaan itsestä, tutuista ihmisistä, asioista ja lähiympäristöstä sekä kyselemään muista ihmisistä ja heidän elämästään. Luetaan ja kirjoitetaan lyhyitä viestejä, etsitään tietoa esitteistä ja ohjelmista sekä täytetään lomakkeita. Käytetään vuorovaikutuksessa tarvittavia sopivia rakenteita ja kielioppia. Lisäksi tutustutaan kreikkalaiseen tapakulttuuriin ja paikallisiin toimintatapoihin.

Opiskelu painottuu puhuttuun kieleen ja sen tuottamiseen. Käytetään pääasiassa opettajan laatimaa ja kokoamaa materiaalia. Taso A1-A2.
Kouluttajat
Kirsti Mäkelä
Lisätietoja
Anne Broman, puh. 050 5361 013 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 1.4.2019 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
125 €
Ilmoittautumiset
14.04.2019 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana.
Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme