Koulutukset

Korjaavan ja proteettisen hammashoidon materiaalit tänään

Kuvaus
Koulutuksen järjestää Päijät-Hämeen kesäyliopisto yhteistyössä PlusTerveyden kanssa.
Aika
29.03.2019

klo 12.00 – 16.00 (5 oppituntia)
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73.
Kohderyhmä
Hammaslääkärit, hammashoitajat ja suuhygienistit
Sisältö
Koulutustilaisuudessa käsitellään sidostustekniikoihin perustuvat hammashoidon uudet materiaalit ja niiden käyttämisen periaatteet kliiniseltä, biomekaaniselta sekä materiaalitekniseltä kannalta. Erityisesti keskitytään metallittomien materiaalien (zirkonia, lasikeraamit, katko- ja jatkuvakuituiset komposiitit) käyttämiseen tuhoutuneen hampaan palauttamisessa "unibody-rakenteeksi". Kliiniset sovellutukset kattavat täytteet, sillat ja juurikanava-ankkuroinnit. Tilaisuudessa esitellään myös viimeisimmät hammashoidon biomateriaalitutkimuksen kautta kehitetyt lääketieteelliset materiaalit.
Kouluttajat
Pekka Vallittu on Turun yliopiston biomateriaalitieteen professori ja hammaslääketieteen laitoksen johtaja. Koulutukseltaan hän on hammaslääketieteen tohtori, protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri ja hammasteknikko. Hän on tutkinut ja kehittänyt hammaslääketieteellisiä ja lääketieteellisiä biomateriaaleja ja hoitomenetelmiä yli 30 vuoden ajan.
Lisätietoja
Eija Pollari, puh. 050 541 8084 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 15.3.2019 mennessä Päijät-Hämeen kesäyliopistoon sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
160 €, PlusTerveys-yritysten henkilöstö 125 €
Ilmoittautumiset
29.03.2019 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koko hinnan.

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme