Koulutukset

IPPO-oppimisen maailma tutuksi

Kuvaus
IPPO on HundrED 100 koulutusalan opetusinnovaatio vuonna 2017 sekä Vuoden opetus –palkinnon 2017 voittanut menetelmä, jonka tavoitteena on kehittää oppilaiden aktiivisuutta, ajattelua ja itseohjautuvuutta sekä oppimismotivaatiota.

IPPO tekee tutuksi oppimaan oppimisen taitoja sekä ohjaa vuorovaikutus- ja itsearviointitaitojen kehittymistä. Keskeistä on omien vahvuuksien ja oppimistekniikoiden tunnistaminen, erilaisuuden hyväksyminen ja itsetunnon kehittäminen. IPPO on työväline, jonka avulla opettaja voi suunnitella opetuskokonaisuutensa siten, että se keskittyy tukemaan oppilaan oppimaan oppimisen taitoja sekä antaa aikaa näiden taitojen harjoittamiselle.

IPPO-oppimiskokonaisuus rakentuu eri vahvuuksien pohjalle kootuista oppimiskerroista, jotka soveltuvat osaksi minkä tahansa oppiaineen tunteja. Kokonaisuuden avulla opitaan omien vahvuuksien lisäksi erilaisia oppimaan oppimisen taitoja. IPPO on siis oppimista tehostava kokonaisuus.
Aika
06.11.2018

klo 12.00-16.00 (5 oppituntia)
Paikka
Heinolan Lyseonmäen koulu
Kohderyhmä
Peruskoulun opettajat
Sisältö
Koulutuksessa tutustutaan IPPO-kokonaisuuteen ja pohditaan sen käyttöä osana opetusta ja oppimista. Koulutus koostuu kouluttajien pitämästä luennosta ja ryhmämäisestä työskentelystä IPPO-menetelmillä.
Kouluttajat
IPPO-menetelmän kehittäjät Johanna Kivekäs, Päijät-Hämeen seudullisen tutortoiminnan koordinoija ja Salla Venäläinen, perusopetuksen asiantuntija (Ippo-hanke).
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 5.11.2018 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi.
Koulutuksen toteutuminen varmistuu ja kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta info@paijathameenkesayliopisto.fi
Hinta
145€ (sisältää iltapäiväkahvit ja koulutusmateriaalin)
Mikäli koulutuksen maksaa Päijät-Hämeen kesäyliopiston jäsenkunta, myönnetään koulutusmaksusta 20% alennus.
Ilmoittautumiset
05.11.2018 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tehdään koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan. Osallistumisen peruminen tulee tehdä Päijät-Hämeen kesäyliopistoon.

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme