Koulutukset

Lasten- ja nuortenkirjallisuuskoulutus

Aika
09.11.2018
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Niemen Kampus, Aalto Auditorio, Niemenkatu 73.
Kohderyhmä
Lasten- ja nuortenkirjallisuuden parissa työskentelevät kirjastonhoitajat, kirjastovirkailijat, luokanopettajat, yläasteen opettajat, päivähoitohenkilöstö, nuorisotyöntekijät ym.
lapsille ja nuorille suunnatusta kirjallisuudesta kiinnostuneet.
Sisältö
Ohjelma

9.15 – 11.00 Heidi Viherjuuri: Suomen
maaseudulta Saksan suurkaupunkeihin


9.15 – 10.00 Heidi Viherjuuri kertoo Hilja-lastenkirjasarjasta, joka sijoittuu hänen lapsuusmaisemiinsa Asikkalan Iso-Äiniölle. Sarjassa ovat ilmestyneet Hilja ja vihreän talon kesä ja Seikkailu kutsuu, Hilja. Kolmas teos on työn alla.

10.15–11.00 Heidi Viherjuuri kertoo, miten hän sai kirjalleen ensimmäisen saksankielisen käännöksen ja millaista on työskennellä kirjallisen agentin kanssa. Viherjuuri asuu Kölnissä ja opettaa siellä suomen kieltä yliopistossa.

11.15 – 12.00 Kustantajan puheenvuoro. Kustannus Mäkelän kustannustoimittaja Sanna Latvastenmäki tulee kertomaan lasten- ja nuortenkirjojen kustantamisen ajankohtaisista asioista.

12.00 – 13.00 lounastauko

13.00 – 15.00 Aleksis Salusjärvi: Jokainen kynnys on kuolemaksi: mistä löytää nuoria koskettavia tarinoita, joita he jaksavat lukea?
Kouluttajat
Aleksis Salusjärvi, päätoimittaja, kriitikko
Heidi Viherjuuri, kirjailija, äidinkielenopettaja
Sanna Latvastenmäki, Kustannus Mäkelän edustaja
Lisätietoja
Eija Pollari 050 5418 084 tai
info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 26.10.2018 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi.
Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
150 €
Ilmoittautumiset
09.11.2018 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme