Koulutukset

Suomen kielen alkeita

Aika
01.11. - 05.12.2018

1.11. – 5.12.2018 tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 8.15 – 12.15 (100 oppituntia), joiden lisäksi päivittäin annettavia tehtäviä itsenäistä opiskelua varten noin 7 tuntia viikossa
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto,
Harjukatu 46, Lahti
Kohderyhmä
Suomen kielen alkeiden opiskelusta kiinnostuneet maahanmuuttajat, joilla koulutus on merkitty osaksi heidän kotoutumissuunnitelmaansa.
Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on suullisen kielitaidon alkeiden oppiminen sekä yksinkertaisten arjessa tarvittavien asioiden ymmärtäminen ja käyttäminen yksinkertaisia ilmaisuja käyttäen. Koulutuksen jälkeen opiskelija tunnistaa ja kykenee tuottamaan suomen äänteet ja kirjaimet, ja omaa valmiudet osallistua suomen kielen perustason koulutukseen.
Sisältö
Koulutuksessa tutustutaan helppoon arkisuomeen kuvien ja fraasien kautta. Opiskellaan suomen kielen alkeita; viikonpäivät, kuukaudet, vuodenajat, kellonajat ja numerot. Lisäksi harjoitellaan ääntämistä, opiskellaan tavallisia sanoja ja ilmauksia, joiden aiheina ovat mm. esittäytyminen, asuminen, ruoka, perhe ja ulkonäkö. Koulutuksessa noudatetaan vapaan sivistystyön lukutaitokoulutuksen opetussuunnitelmasuositusta.
Kouluttajat
FM, suomenkielen opettaja Marina Pöysti
Lisätietoja
Eija Pollari puh. 050 5418084
tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 23.10.2018 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Koulutukseen otetaan enintään 12 osallistujaa. Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä.
Hinta
Koulutus on maksuton opiskelijoille, joilla koulutus on sisällytetty osallistujan kotoutumissuunnitelmaan.
Ilmoittautumiset
31.10.2018 mennessä

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme