Facebook

Päijät-Hämeen kesäyliopisto – Sinua varten ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on vuodesta 1962 lähtien järjestänyt monipuolista koulutusta kaikille opinhaluisille riippumatta opiskelijan iästä, pohjakoulutuksesta tai opintojen tavoitteesta. Kesäyliopisto tarjoaa laadukasta ja ajankohtaista koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopiston koulutuksiin osallistuu vuosittain runsaat 2600 opiskelijaa.

Toiminta

Kesäyliopisto tarjoaa Päijät-Hämeen alueen asukkaille mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa ja hankkia ammattia tukevaa lisäkoulusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin. Kesäyliopisto järjestää avointa yliopisto-opetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta ja lukiolaiskursseja. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä asiakkaan koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Oppilaitoksen ylläpitäjänä toimii alueen kuntien muodostama Päijät-Hämeen kesäyliopistoyhdistys ry. Koulutusta toteuttaessa kesäyliopisto tekee yhteistyötä useiden eri yliopistojen, Suomen kesäyliopistot ry:n ja alueen aikuisoppilaitosten kanssa.

Kesäyliopisto toimii noin kolme kilometriä Lahden keskustasta sijaitsevalla Niemen kampuksella (Lahden Tiedepuisto).

Yhteystiedot