DiKATA-verkkokoulutukset

DiKATA-verkkokoulutukset 2019-2020


Kaikille avoimissa ja maksuttomissa DiKATA -verkkokoulutuksissa osallistujat saavat työhön ja vapaa-aikaan hyödyllistä digiosaamista. Kursseilta löydät sinulle sopivia sisältöjä, oletpa sitten aloittelija tai kokenut digiseikkailija. Opit esimerkiksi, kuinka asioida sähköisesti, miten pilvipalveluita käytetään ja kuinka hallita jatkuvaa tietotulvaa. Opit myös työelämässä tärkeitä digitaitoja, kuten etäkokouksien käytäntöjä, yhteisöllisen työskentelyn menetelmiä (Google ja Microsoft Teams) ja kuinka brändäät itsesi ammatillisesti.

Ota sinulle tarpeelliset digitaidot haltuun helposti ja hauskasti!

Tervetuloa katsomaan Dikata-hankkeen maksuttomien verkkokoulutusten tallenteita täältä:
https://snellmankesayliopisto.fi/dikata-koulutukset-ja-tallenteet/

Ennen koulutusten alkua voit kartoittaa digitaitosi Digitreenien testien avulla. Näin tiedät, mitkä koulutuksistamme palvelevat sinua parhaiten ja voit osallistua niihin sen mukaan, mitä taitoja tarvitset eniten.

Helpompi testi 
Vaikeampi testi

Matalan kynnyksen koulutukset DiKATA-hankkeen tavoitteena on parantaa kymmenien tuhansien työikäisen digiosaamista. Koulutuksiin voivat osallistua kaikki digitaalisten perustaitojen parantamisesta kiinnostuneet, kukin oman taitotasonsa mukaisiin ryhmiin. Hanke kattaa koko Suomen, sillä DiKATA -digitaitokoulutuksia järjestävät maan 18 kesäyliopistoa ympärivuotisesti hankkeen keston ajan. Uusia DiKATA-koulutuksia järjestetään myös hankkeen päättymisen jälkeen.

 

Hanketta rahoittaa Opetushallitus ja koordinoi Snellman-kesäyliopisto.
Hankekoordinaattori Reetta Karjalainen, reetta.karjalainen@snellmankesayliopisto.fi

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: