Koulutukset

Write Business Emails in English Online – Kirjoita työsähköposteja englanniksi verkossa

Ilmoittaudu tästä
Aika
09.02. - 27.04.2021

(talviloma vkolla 9)
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, verkkokoulutus
Kohderyhmä
Kurssi on suunnattu henkilöille, joiden tarvitsee työssään kirjoittaa englanninkielisiä sähköposteja. Taso B1.
Sisältö
Kurssilla kirjoitetaan englanninkielisiä sähköpostiviestejä, perehdytään sähköpostiviestien rakenteeseen, tervehdyksiin ja tuttavallisiin sekä virallisiin ilmaisuisin. Lisäksi kerrataan kielioppirakenteita sekä kuullaan esimerkkiviestejä.
Sähköpostien aiheet liittyvät erilaisiin työelämän tilanteisiin: tietojen kysyminen, antaminen ja tarkistaminen, tapaamisesta sopiminen, palauteviestin kirjoittaminen ja siihen vastaaminen, pahoittelu, toimintaan kehottaminen ja omaan työhön liittyvä sähköposti.
Kielioppirakenteista käydään: artikkelit, prepositiot, kohteliaat kysymykset, sanajärjestys ja kohtelias epäsuora ilmaisu.
Kouluttajat
Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen
Suoritustapa
Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan ja sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikoittain omia lauseita sisältävä kirjallinen harjoitustehtävä, josta opiskelija saa palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista. Kurssilla ei ole aikatauluun sidottuja verkkotapaamisia, vaan voit suorittaa annetut tehtävät viikon aikana omaan tahtiisi.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (suositus: Mozilla Firefox, Edge) ja perustaidot tietokoneen käytöstä. Verkkoympäristön käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.
Lisätietoja
Anne Prusila, puh. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Ilmoittautumiset 25.1.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 26.1.2021 ja peruutusehdot astuvat voimaan. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 16 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
115 €
Ilmoittautumiset
25.01.2021 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

4 + 13 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: