Koulutukset

Englannin kieliopin hienosäätöä ja kuuntelua verkossa

Ilmoittaudu tästä
Aika
19.01. - 23.02.2021
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto (verkkokurssi)
Kohderyhmä
Kurssi on suunnattu peruskieliopin hallitseville. Sopii myös abien kertauskurssiksi ylioppilaskirjoituksiin. Taso B1-B2.
Sisältö
Kurssilla syvennetään englannin kielen kielioppirakenteita, joiden avulla pystyy ilmaisemaan itseään monipuolisemmin sekä kehitetään kuuntelutaitoa keskitasolla. Kurssin aiheet: tulevaisuuden muodot, relatiivilauseet, lauseenvastikkeet, kysymysten ja sanomisen raportointi, sidesanat lauseita yhdistämässä, substantiivit, verbit, pronominit, adverbit ja paljoussanat. Lisäksi harjoitellaan sitä miten tekijä vaikuttaa verbin muotoon.
Kouluttajat
Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen
Suoritustapa
Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan ja sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikoittain omia lauseita sisältävä kirjallinen harjoitustehtävä, josta opiskelija saa palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista. Kurssilla ei ole aikatauluun sidottuja verkkotapaamisia, vaan voit suorittaa annetut tehtävät viikon aikana omaan tahtiisi.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (suositus: Mozilla Firefox, Edge) ja perustaidot tietokoneen käytöstä. Verkkoympäristön käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.
Lisätietoja
Anne Prusila, p. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Ilmoittautumiset 4.1.2021 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 5.1.2021 ja peruutusehdot astuvat voimaan.
Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 16 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
115 €
Ilmoittautumiset
19.01.2021 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

15 + 13 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: