Koulutukset

Luokanopettajan englannin suullisen kielitaidon työkalupakki 1 op (verkkokurssi)

Ilmoittaudu tästä
Aika
01.02. - 19.04.2021

(talviloma vkolla 9)
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto (verkkokurssi)
Kohderyhmä
Verkkokurssi on suunnattu luokanopettajille englannin kielen suullisen kielitaidon tukemiseen ja englannin kieliopetuksen varhentamiseen 1.-2. luokilla.
Tavoite
Opiskelija kehittää ja oppii englannin kielen ääntämistä, tuottaa englanninkielistä puhetta, saa ideoita englannin kielen varhentamiseen alaluokilla sekä tuottaa työhönsä soveltuvan projektityön.
Sisältö
Kurssilla kehitetään suullista kielitaitoa ja saadaan ääntämisen oppimiseen työkalu, jota voi hyödyntää opetuksessa. Kurssilla käydään läpi englannin kielen ääntämismerkit, harjoitellaan yksittäisiä äänteitä, intonaatiota sekä sana- ja lausepainoa ja tutustutaan britti-, amerikan- ja australianenglannin eroihin. Kurssilta saa ideoita englannin kielen käyttämiseen alaluokilla mm. seuraavista aiheista: numerot, värit, tervehdykset, leikit, ruuat, kehonosat, vuodenajat, juhlat, vaatteet ja koulusanastoa.
Kouluttajat
FM Hanna Rantanen
Suoritustapa
Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan ja sisältää teoriamateriaalin, opetuksen suomeksi, kuuntelu- ja ääntämisharjoituksia sekä videoita. Opettajalle palautetaan suullisia ja kirjallisia harjoitustehtäviä, joista saa henkilökohtaisen palautteen. Lisäksi opiskelija tuottaa omaan työhön soveltuvan pienimuotoisen projektityön, jota on mahdollista hyödyntää myöhemmin opetuksessa. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja ääntämisestä sekä ideoida lisää kielen opetustapoja muiden kanssa. Kurssilla ei ole aikatauluun sidottuja verkkotapaamisia, vaan voit suorittaa annetut tehtävät viikon aikana omaan tahtiisi.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, Mozilla Firefox -selaimen, kuulokkeet mikrofonilla ja perustaidot tietokoneen käytöstä. Verkkoympäristön käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää. Käyttäjätunnus on voimassa kahden viikon ajan kurssin päättymisestä itsenäistä kertaamista varten.
Lisätietoja
Anne Prusila, p. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Ilmoittautumiset 17.1.2021 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 18.1.2021 ja peruutusehdot astuvat voimaan. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
265 €
Ilmoittautumiset
17.01.2021 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

2 + 11 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: