Koulutukset

Letkein askelin kohti venäjän alkeita -verkkokurssi

Aika
22.09. - 14.12.2020

(ei opetusta viikolla 43)
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, verkkokoulutus
Kohderyhmä
Kurssi on kohdennettu venäjän alkeista kiinnostuneille, myös pohjatiedoilla varustetut ovat hyvin tervetulleita.
Sisältö
Askellamme Pora! 1 -oppikirjan avulla aakkosista erilaisiin kielioppiasioihin, kuten persoonapronomineihin ja substantiivien sukuihin. Rakennamme itsellemme kuitenkin ennen kaikkea käyttösanastoa sekä keskustelutilanteisiin sopivia fraasipankkeja (esim. esittäytyminen, kuulumisten vaihto) niin, että jatkossa opiskelija voi itsenäisesti käyttää ja soveltaa oppimaansa ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Kurssilla saa vinkkejä myös ääntämiseen!
Kouluttajat
FM Arina Myllyoja
Suoritustapa
Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina. Osallistujille lähetetään käyttäjätunnus ja salasana Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse ennen kurssin alkua. Kurssilla käytetään paljon myös kurssille räätälöityä sisältöä Quizletissa. Quizlet vaatii gmail-tilin tai Facebook-profiilin.
Kurssilla kirjoitetaan kyrillisin kirjaimin palautettavia tehtäviä opettajalle. Ohjeet kyrillisten kirjainten asentamiseen saat oppimisympäristössä. Opettajalle palautettavista tehtävistä saa palautteen ja lisäksi opiskelijalla on mahdollisuus saada tarvittaessa henkilökohtaista opastusta verkko-oppimisympäristön kautta kurssipohjalla täsmennetyllä tavalla. Kurssilla ei ole aikatauluun sidottuja verkkotapaamisia, vaan voit suorittaa annetut tehtävät itsellesi sopivana ajankohtana.
Venäjän opiskelua on mahdollista jatkaa keväällä 2021 jatkoverkkokurssilla!
Kirjallisuus
Pora! 1, Marja Jegorenkov ja Sirpa Piispanen
Lisätietoja
Anne Broman, puh. 050 5361 013 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Sitovat ilmoittautumiset 7.9.2020 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen
otetaan enintään 10 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi
tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
130 € (kirja ei sisälly hintaan)
Ilmoittautumiset
21.09.2020 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu on 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tehdään koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Huom!
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

15 + 2 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: