Koulutukset

Nykykreikan kielen ja kulttuurin perusteet

Ilmoittaudu tästä
Kuvaus
Kurssin ajankohta siirtynyt syksyltä keväälle!
Aika
12.04. - 17.05.2021

12.4., 14.4., 19.4., 21.4., 26.4., 28.4., 3.5., 5.5., 10.5., 12.5. ja 17.5.2021

klo 17.30-19.30 (26 oppituntia)
Paikka
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73, Lahti
Kohderyhmä
Kreikan kielen vasta-alkajat ja henkilöt, jotka haluavat kerrata kreikan alkeitaan
Sisältö
Aloitetaan nykykreikan kielen aakkosista ja harjoitellaan hyödyllistä arkielämän ja matkailun kieltä sekä sanontoja erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Käytetään tilanteisiin sopivaa sanastoa ja ilmauksia rutiininomaisissa keskusteluissa. Opetellaan kertomaan itsestä, tutuista ihmisistä, asioista ja lähiympäristöstä sekä kyselemään muista ihmisistä ja heidän elämästään. Luetaan ja kirjoitetaan lyhyitä viestejä, etsitään tietoa esitteistä ja ohjelmista sekä täytetään lomakkeita. Käytetään vuorovaikutuksessa tarvittavia sopivia rakenteita ja kielioppia. Lisäksi tutustutaan kreikkalaiseen tapakulttuuriin ja paikallisiin toimintatapoihin.

Opiskelu painottuu puhuttuun kieleen ja sen tuottamiseen. Opiskelijalta toivotaan aktiivista osallistumista tunneilla. Käytetään pääasiassa opettajan laatimaa ja kokoamaa materiaalia. Taso A1-A2.
Kouluttajat
Kirsti Mäkelä
Lisätietoja
Anne Prusila, puh. 050 5361 013 tai toimisto@phkesa.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
Ilmoittautumiset 28.3.2020 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 29.3.2020 ja peruutusehdot astuvat voimaan. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Muu informaatio
Seuraaviin aakkosiin on hyvä tutustua jo ennen kurssia:

Nykykreikan kielen aakkoset

Kirjainten kirjoittaminen

Hinta
125 €
Ilmoittautumiset
28.03.2021 mennessä
Peruutusehdot
Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana.
Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.
Ilmoittaudu tästä

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on kaikille avoin oppilaitos, joka järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta ympäri vuoden. Kesäyliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella korkeakouluopintoja, hankkia ammattitaitoa kehittävää lisäkoulutusta sekä osallistua yleissivistäviin ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Järjestämme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, yleisöluentoja sekä lukiolaiskursseja. Tervetuloa oppimaan uutta!

Kysy koulutuksista tai anna palautetta

10 + 2 =

Tilaa uutiskirjeemme niin saat tietoa alkavista koulutuksistamme

Seuraa meitä: